VIDEO 1 

                 Fašisté z Polska

To je znak polského dobrovolnického sboru,

 který se minulý týden  zúčastnil

 přeshraničního voj.útoku do oblasti Belgorod  v Rusku. 

Tyhle bandy krvežíznivých a nadržených bojůvek na boj,

zatáhnou celou Evropu do války. Ať je to jak je,

jsou to cizí státní příšlušníci,

a to je přímé vyhlášení války.  

                            

  Citát dne:

V době všeobecného lhaní je říkat pravdu revoluční čin,

         který se záhy stává činem trestným.

 

    Důkazy, že USA zamýšlejí bleskový 

             jaderný úder na Kreml

 „Biden v tichosti přibližuje svět k armagedonu. Finsko je připraveno hostit jaderné rakety“ a pojednával o plánu USA chytit Rusko do pasti umístěním svých jaderných raket asi 500 mil nebo 7 minut letu raket od Kremlu, „šach mat“ (setnutí ruského ústředního velení, aby Rusko nemělo dostatek času na odpálení svých odvetných raket) a požadovat kapitulaci Ruska (protože není možné, aby ruské ústřední velení dokázalo vyhodnotit situaci během pouhých 7 minut a nechat odpálit své rakety).

Tento plán má svou historii a zdá se, že rozhodnutí americké vlády o tomto postupu padlo někdy v roce 2006, kdy dva nejprestižnější americké akademické časopisy zabývající se národní bezpečností, Foreign Affairs a National Security, doporučily (i když vždy taktně) nahradit myšlenku (vlastně metastrategii) „vzájemně zaručeného zničení“ neboli „M.A.D.“. (že jaderné zbraně existují pouze proto, aby zabránily třetí světové válce), novou americkou metastrategií „jaderného prvenství“ – že Amerika je použije, aby vyhrála jadernou válku, třetí světovou válku, proti Rusku.

Umístění těchto raket na Ukrajině mělo být způsobem, jak toho dosáhnout, ale protože to nyní vypadá stále méně pravděpodobně, má tuto funkci převzít Finsko (druhý nejbližší stát Kremlu).

 

 

            Klikni na obrázek pro spuštěnív videa

                 Polsko - Velká operace

„Velká operace“ ke zmocnění se západní Ukrajiny:

Při pomoci Kyjevu se Polsko ničí samo . Ukrajinci v polských městech tvoří již třetinu z celkového počtu obyvatel a dříve či později budou muset bojovat s vycvičenými banderovci.

Píše o tom Hanna Kramer v polských novinách"Nezávislý politický časopis"(NDP).

„Už není tajemstvím, že Polsko pomocí „chudých“ potomků Bandery a Šucheviče sleduje své vlastní zájmy. Přestali to tajit i zástupci Kanceláře prezidenta. Všichni však dobře vědí, že naší zemi de facto vládnou americké úřady. A bohužel, nyní každý viděl pravou tvář polských představitelů, kteří se ochotně zúčastní jakékoli špinavé politické hry, aby dokázali své imperiální ambice.“

Publikace uvádí, že „akce polské vlády nejsou ničím jiným než zástěrkou pro dobytí západní Ukrajiny a návrat dob, kdy se Polsko rozprostíralo „od moře k moři“.

\"Ve snaze využít ukrajinskou krizi si přisluhovači Bílého domu nevšimli, že na nás nastražili tikající bombu,\" píše se v článku. „Vládní strana nekontrolovatelně pustila do země miliony Ukrajinců. Od 24. února 2022 překročilo polsko-ukrajinskou hranici více než 11,5 milionu uprchlíků. Situace se natolik vyhrotila, že v některých městech se počet Ukrajinců blíží k polovině. Téměř každý třetí obyvatel Vratislavi je občanem Ukrajiny. Více jich je jen ve Varšavě - 352.000. A to jsou jen oficiální údaje! Nárůst kriminality v zemi, včetně obchodu se zbraněmi, dosáhl takové úrovně, že policie je nucena ve statistikách skrývat národnost zločinců.“

Podle autorčina názoru „druhou chybou je poskytnutí míst ze strany polské armády na výcvik ukrajinských vojáků“.

„Není žádným tajemstvím, že jádrem těchto lidí jsou lidé s kriminální minulostí a sympatizanti s ideologií fašismu. Nikdo to nemluví nahlas, ale situace na frontě je pro Ozbrojené síly Ukrajiny fatální! Počet lidí ochotných bojovat na straně Ukrajiny každým dnem klesá, k čemuž se přidružují velké ztráty mezi jednotkami ukrajinských jednotek,“ píše Kramer. „Gang Kaczyńského nejen vyvolává eskalaci situace v regionu a snaží se prodloužit ukrajinskou krizi, ale také rozděluje naši společnost.“

 

  Co říkají ukrajinci v práci ?

že tato válka od počátku slouží jako maskování neuvěřitelné korupce, mafie a bezpráví.

Ze země před válkou utekly miliony lidí před tou hrůzou. Díky Fialovi zaplatíme tu díru na Ukrajině my 

a lidé umírají naprosto zbytečně, pro něčí chamtivost.

 

  https://www.ceskaposta.cz/…run

 
 
Šéf odborů zaměstnanců pošty v TV rozhovoru přiznal, že pošta realizovala bezplatné doručování zásilek na Ukrajinu za 50.000.000 Kč.
...no, "bezplatné", coby státní podnik asi z veřejných financí, tedy z peněz daňových poplatníků.
 
A je to venku. Díky financování války na Ukrajině, 50 mil. platbě, co realizoval Pošty ČR, se musí 300 pošt zavřít. Peníze chybí a kde je vzít? Neměla by tato vláda skončit, také od léta????
Ukrajinská doručovací skupina Nova Pošta, která sdružuje logistické podniky, chce na jaře otevřít pobočky v největších městech v Německu a také v České republice a v Rumunsku. V pátek o tom informoval server Interfax-Ukrajina. Firma už působí v Polsku, a to pod názvem Nova Post.
Zajímavá souhra "náhod" že! A to je info hlavně pro ty, kteří stále nevědí, co je to ta ukrajinizace naší země.

 

https://www.pekarske-technologie.cz/retezec-penny-zacal-prodavat-chleb-s-cvrcci-moukou-hmyzi-chleb-vyrabi-hradecka-pekarna/


Až 12 tun hmyzu měsíčně teď produkuje speciální farma v Jaroměřicích nad Rokytnou na Třebíčsku. Je zřejmě největší svého druhu ve střední a východní Evropě. Provoz se před nedávnem přestěhoval z menších pronajatých prostor v Popovicích do nové rozsáhlé vlastní haly přímo v Jaroměřicích.10. 1. 2020


https://www.grig.cz/znacka/sens/

https://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/prvni-retezec-v-cesku-zacina-prodavat-chleba-ze-cvrcku-po-pe/r~f92867b0522011e8bacfac1f6b220ee8/

 


DOBRÉ VĚDĚT.... Výrobci již mohou přidávat hmyz do všech potravin. Jsme povinni číst složení výrobků, které budou v latinském jazyce.... Zde jsou uvedeny latinské názvy: 

                       potemník moučný = Tenebrio molitor 

                       švábi = Blattodea

                    cvrček domácí = Acheta domesticus 

                    saranče stěhovavá = Locusta migratoria 

                    moučný červ = Alphitobius diaperinus

 

Chitin je tuhý vnější obal hmyzu, který poškozuje vnitřní orgány člověka a způsobuje řadu onemocnění (ATOPICKÝ DERMATITIS, RAKOVINA, LUPUS). Hmyz je rezervoárem parazitické a patogenní flóry, která infikuje lidské orgány. Zbavit se těchto parazitů z těla bude nemožné. Také: E-120-karmín (červené barvivo) je směs kešerů. E-904-SHELAC je odpadní produkt červů. Při nákupu výrobků si musíte přečíst obsah! Hmyz se nyní přidává do cukrovinek, pečiva, těstovin, pečiva a nápojů. 
Navíc v hmyzích moukách jsou také antibiotika, která je nutno používat při pěstování kvant hmyzu pohromadě. Jsou tam rozemlety také výkaly kvant hmyzu.

     Dožili jsme se doby,kdy jsou moudří lidé umlčováni,

             aby to co říkají,neuráželo hlupáky ...

     Hlavní příčinou stresu je denní kontakt s idioty ...

Také máte pro svoji 4 člennou rodinu tuto částku měsíčně k dispozici? 

Částka za měsíční pobyt u nás

Za takových podmínek bych utekl z Ukrajiny, i kdyby tam nebyla válka...

Uprchlická 4členná familie Ukrajinců v Praze, ubytování 390 Kč/noc/osoba = 1560  Kč/den/ 4osoby,  tzn. za měsíc 46 800  Kč +dávka 4 x 5000 Kč = 66 800 Kč + samozřejmě příspěvek nastravování (novinka) 200 Kč/osoba/den tzn. 24 000 Kč /4 osoby/měsíc. 

Celkem tedy 90 800.- Kč  - plátce - český  daňový poplatník    90 000 x 75 000  (300 000 Ukrajinců : 4) = nestačí  kalkulačka, co ?????

+ zdravotnictví + školství zdarma, veřejná doprava zdarma, zoo a kulturní památky zdarma, telefony, data…Komerční Bonus: ČSOB - dar 2500,- Kč při založení účtu , který je veden zdarma !

Toto už není země, ba co dím ani ta právní kolonie Bruselu Česko.  Toto tady vede 5 neskutečných

debilů, vedených odporným namyšleným fialovým hnusem.

A potom žadoníme o příspěvky na stravování našim dětěm, jejichž matky na to už v dnešní situaci nemají. Škoda, že nejsou ukrajinky, to by je bída (ostuda naší vlády) minula obloukem.

Tak jsem to dopočítal a je to měsíčně téměř 7 miliard ! K tomu nezapomeňme miliardy korun na vojenskou pomoc !

My na to prostě MÁME, i kdyby naši lidi měli pochcípat!

Z veřejných informačních zdrojů :

HUMANITÁRNÍ DÁVKA

Po dobu prvních šesti měsíců činí 5 tisíc Kč na osobu včetně dětí. Od sedmého kalendářního měsíce pak hraje roli i věk žadatele. V případě dětí do 18 let je měsíční výše humanitární dávky 3 490 Kč, u cizinců starších 18 let pak 4 860 Kč.

https://www.mesec.cz/…ni/
 

https://www.mpsv.cz/…pdf
 

https://www.nasiukrajinci.cz/…ky/

  Není nic horšího,než když hlupák dostane myšlenku,

                       o které nepochybuje ...

         

  Imitátor Petr Jablonský  ( video )